
با توجه به بارگذاری و بهره برداری از پورتال انجمن صنایع نساجی ایران ، علاقمندان می توانند اخبار ، اطلاعیه ها ، بخشنامه ها و آیین نامه های ابلاغی از سوی دستگاههای دولتی ونیز سایر قوانین و مقررات مورد نیاز خود را در وب سایت www.aiti.ir پیگیری نمایند.
همچنین در جریان فعالیت ها و پیگیری های انجمن در خصوص مسائل و مشکلات واحدهای نساجی قرار گیرند.
ضمنا آدرس کانال تلگرامی انجمن https://t.me/aiti1395 می باشد.


رئیس هیات مدیره انجمن صنایع نساجی ایران با بیان اگر دولت به من اختیار میداد بهروح پدر و مادرم در سه سال نساجی ایران را درست میکردم، اما متأسفانه اجازه نمیدهند، گفت: با ادامه این شرایط درِب تمام کارخانجات نساجی بهزودی بسته میشود که انشاءالله آن روز زنده نباشم.

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: یکی از رشتههای بزرگ در صنعت نساجی فرش ماشینی است که حدود 70 درصد آن در کاشان در حوزه استحفاظی اصفهان است که مواد اولیه آنها الیاف اکریلیک بوده و 100 هزار تُن الیاف اکریلیک وارد میکنند

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: صنعت نساجی با پنج درصد سرمایهگذاری در کل کشور، 13 درصد اشتغال ایجاد کرده است.

رئیس انجمن کارفرمایان صنایع نساجی استان اصفهان گفت: در مقابل همه مشکلاتی که وجود دارد باید گفت در مجموع 500 هزار تُن منسوجات مصرف میکنیم که از این مقدار 300 هزار تُن تولید داخل و 210 هزار تُن آن قاچاق است که عامل اصلی رکود در صنعت همین موضوع است.

دستیار ویژه استاندار اصفهان گفت: در حقیقت هویت اصفهان با صنعت نساجی گره خورده و مدرنیزه شدن صنعت اصفهان توسط شرکت پلیاکریل آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان گفت: با وجود اینکه صنعت نساجی ایران در سالهای اخیر با مشکلات عدیدهای دست به گریبان بوده است، اما سابقه کشور ما در نساجی، دانش کافی و نوسازی ماشینآلات، این امکان را به ما میدهد که با رقبای قدرتمند و شناخته شده در این عرصه از جمله ترکیه وارد رقابت شویم.

ارایه آمار «تولید، صادرات، واردات و قاچاق» بخش پوشاک کشور نشان میدهد از مجموع 510 هزار تن نیاز سالانه کشور به پوشاک حدود ۳۱۰هزار تن از نیاز کشور به پوشاک در داخل تولید و ۲۰۰هزار تن دیگر از طریق واردات رسمی یا قاچاق تامین میشود.

اگر ظرفیت های جدی صنعت پوشاک در زمینه اشتغال را در نظر بگیریم، بر این الزام صحه خواهیم گذاشت که دولت ها باید بیش از همیشه با کنترل واردات رسمی و غیررسمی و اختصاص تسهیلات مورد نیاز برای به روز رسانی ماشین آلات به داد این صنعت برسند.

نرخ نیروی کار و انرژی در ایران یک مزیت برای تولید است. با وجود این، اگر پای صحبت تولیدکنندگان بنشینید فصل مشترک تمام گلایههای تولیدکنندگان به این جمله ختم میشود که «تولید در ایران گران است.»

وزارت صنعت در راستای اجرای ماده 3 قانون «حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در تأمین نیازهای کشور و تقویت آنها در امر صادرات»فهرست توانمندیهای داخلی را بهروزرسانی و در پرتال خود منتشر و اعلام کرد: این وزارتخانه از ثبت سفارش کالاهایی که احکام این قانون در مورد آنها رعایت نشده باشد، جلوگیری خواهد کرد.

نایب رئیس کمیسیون تسهیل کسب و کار اتاق بازرگانی تهران معتقد است نگاه دولتها در ایران نسبت به نرخ ارز همواره اینگونه بوده که باید این نرخ پایین نگه داشته شود تا قدرت خرید مردم تحت تأثیر قرار نگیرد و تورم ایجاد نشود اما اگر دولت دخالت خود را تبدیل به نظارت در بازار ارز کند، مطمئنا به نفع تولیدکنندگان و صادرکنندگان خواهد بود.

تولایی، رئیس اتاق کاشان با اشاره به وجودیک هزار و 600 واحد تولیدی صنعتی در منطقه کاشان، گفت: بیش از 170 واحد در کاشان صادرات محور هستند.

جمشید بصیری با بیان اینکه هوای اقتصادی مملکت سیاسی است گفت: قوانین و ضوابط کشور حال صنعت نساجی را بد کرده است.

مهندس رضا حمیدی ، مدیر گروه صنعتی فرش مشهد ، که اخیراً واحد مدرن و مجهزی در زمینه تولید حوله راه اندازی نموده است در مراسم افتتاح رسمی این واحد با حضور دکتر شریعتمداری وزیر محترم صنعت ، دهقان نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ، رشیدیان استاندار خراسان رضوی ، گفت : از حدود 50 سال قبل شهر تبریز ، تبریز قهرمان ، مرکز تولید حوله ایران بود و بعضاً به کشور ترکیه نیز صادر می شد . ولی اکنون بیش از 50% حوله مصرفی کشور عمدتاً از کشورهای ترکیه ، مجارستان ، یونان و اوکراین وارد می شود ، اگرچه آمار صحیحی در دست نمی باشد ولی حجم واردات رسمی و چمدانی قاچاق حوله به کشور در سال بیش از 70 میلیون دلار می باشد .

وزیر صنعت با بیان اینکه زمانی ایران دارای برند نام تجاری بی نظیر و بی بدیلی در جهان بود و ما باید به این اوج و عظمت در صنعت نساجی برگردیم، گفت: این ممکن نخواهد شد مگر اینکه نوسازی صنعت ایران رخ دهد و صنعت نساجی ایران هم نیازمند نوسازی عظیم است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان با مهندس بصیری رییس انجمن صنایع نساجی ایران دیدار و گفت و گو کرد.

در بخش آغازین این نشست که با همراهی و حضور سرکار خانم نصرالهی مشاور وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت در امور صنایع نساجی، پوشاک، چرم و کفش برگزار شد مهندس مصطفی حکیمی رئیس کمیته فرش ماشینی انجمن درخصوص موضوع دستور جلسه این کمیته یعنی تصمیم گیری و اظهار نظر درخصوص سفارش ماشین آلات بافندگی فرش ماشینی با شانه 1500 و همچنین موضوع ظرفیت ها و قیمت های نخ ریسندگی مورد مصرف در فرش ماشینی مطالبی را مطرح فرمودند و از حاضرین در نشست در این خصوص اعلام نظر خواستند.

رئیس مجمع نمایندگان اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: نبود حمایت و واردات بیرویه پارچهها و محصولات بیکیفیت وابسته به نساجی بسیاری از کارخانهها و واحدهای تولیدی اصفهان را با ورشکستگی و تعطیلی روبهرو کرده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از اختصاص 10هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای نوسازی صنایع در کشور خبرداد.

وضعیت تولید نخ پلیاستر، رقابت در عرصههای بینالمللی و واردات غیرقانونی منسوجات به کشور، مسائلی بودند که در برنامه رادیویی کالای ایرانی مطرح شدند. در این برنامه اکبر لباف- عضو هیأت مدیره انجمن صنایع نساجی ایران- گفت: 98درصد صنعت نساجی در اختیار بخش خصوصی است که علیرغم تمام مسائل و مشکلات (که برخی از آنها لاینحل به نظر میرسند)، به فعالیت خود ادامه میدهند در این میان، ایجاد محیط امن و شرایط برابر در محیط کسب و کار نکات بسیار مهمی هستند که باید مدنظر سیستم حاکمیت کشور قرار گیرند و انتظار تمام فعالان و صنعتگران بخش خصوصی کشور ایجاد شرایط برابر رقابتی با محصولات خارجی میباشد. اگر طبق قانون ملزم به پرداخت مالیات هستیم پس قاچاقچیان هم باید مالیات بدهند اما وقتی شرایط نابرابر باشد، اجازه پیشرفت به بخش خصوصی داده نمیشود.